Hello Sparklingo, viszlát Tudásműhely…

6 évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy a napi munka mellett pluszba elkezdünk létrehozni egy felületet, ahol azok az emberek, akik fejlődni szeretnének, egy helyen megtalálják és össze tudják hasonlítani az országban található oktatási lehetőségeket. Fél évvel később ebből született meg a Tudásműhely, egy kedves kis szolgáltatás, ahol egy csupaszív bagoly jelképezte a tanulni vágyó embereket.

Azt tapasztaltuk, hogy a Tudásműhely működik és szükség van egy felületre, ahol minden az oktatásról és a közösségről szól. Másrészt, azt is láttuk, hogy az emberiség olyan ütemben fejlődik, amely megköveteli mindenkitől a folyamatos alkalmazkodást és tanulást. Ezen a ponton került először szóba a SPARKLINGO.

 

“A Sparklingo egy intelligens közösségi platform, amely figyelembe veszi a fejlődésedhez szükséges egyedi igényeidet, és személyre szabottan kínál megoldásokat rá.”

 

Egy olyan megoldást szerettünk volna létrehozni, amely rendelkezik a közösségi oldalak minden előnyével, de alapvetően az oktatásra épül.

2 évvel ezelőtt el is kezdtük a küldetést, és figyelembe véve a korábbi tapasztalatokat, az alapjaitól újra felépítettük a szolgáltatást.

 

Viszlát Tudásműhely

 

Aztán fél évvel ezelőtt elkezdtük az előregisztrációt a Sparklingora, és a meglévő Tudásműhely felhasználók mellett még 16 000 -en mondtátok azt, hogy szeretnétek értesítést kapni az indulásról. Ez óriási pluszt adott, és a kihívások ellenére sikerült megvalósítanunk a nagy részét annak, amit megálmodtunk.

A szolgáltatás vadiúj, de mottónk ugyanaz, mint 6 évvel korábban.

 

Hiszünk benne, hogy a tudás olyan emberi érték, amely képes megváltoztatni és jobbá tenni a világot. A küldetésünk, hogy felélesszük az emberekben a tudás iránti szenvedélyt, segítsünk elérni a kitűzött céljaikat, és megerősítsük mindenkiben az “AKARJ TÖBB LENNI” mentalitást.

 

A célunk az új szolgáltatással, hogy összekössük az embereket, akik fejlődni szeretnének a szakértőkkel, akik megosztják a tudásukat.

A szolgáltatást folyamatosan javítani és fejleszteni fogjuk. A fejlesztések aktuális állapotáról és a következő időszakban várható újdonságokról a Trello oldalunkon lehet információkat szerezni.

A híreket és a súgót azért hoztuk létre, hogy a Sparklingoval kapcsolatos tudnivalókat és információkat egy helyen lehessen nyomon követni.

A Sparklingo felületén minden a fejlődésről és a közösségről szól, és most szeretnénk meghívni téged is, hogy légy részese az utazásnak. Reméljük, hogy velünk együtt te is élvezni fogod a következő fejezeteket.

Most pedig könnyes búcsú, nagy levegő, start gomb és INDULÁS…